Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

Een mooie foto plaats je graag op social media, toch? Voor een perfecte foto tijdens jouw vakantie in de Ardennen geven we je onze meest fotogenieke plekken. Daar maak je gegarandeerd een toffe foto. De beste tips voor gave locaties, van streetart tot de allermooiste vergezichten.

Vergeet ons niet te taggen als je een foto plaatst! Op Facebook met @ToerismeWallonieArdennen (België) of @BelgieToerisme (Nederland) en op Instagram met @wallonie.ardennen zodat we kunnen meegenieten van jouw fotografietalent. Bekijk ook onze accounts voor meer inspiratie voor mooie plekken in de Ardennen.

Het panorama van de Hérou

© WBT - Olivier Bourgi

Een grandioos panorama op de beboste heuvels rondom en de rivier de Ourthe in de diepte zijn de sportieve wandeling naar dit punt meer dan waard!

De kleuren van Dinant

Dinant - Maas - Citadel - Collegiale kerk Onze-Lieve-Vrouw© WBT - Anibal Trejo

Écht een plaatje voor een ansichtkaart. Maak je foto aan de oevers van de Maas, met je blik op de Citadel of in de mooie avondzon. Speel met kleuren, het water en maak jouw beste selfie.

Het station van Luik-Guillemins

Ga op de foto met ‘Liège Together' voor het prachtige moderne vormgegeven gebouw. Likes verzekerd!

Het uitzicht van Frahan

Panoramisch zicht op le Tombeau du Géant (Graf van de Reus) in Frahan© WBT - J.P. Remy

Om het perfecte plaatje te schieten moet je eerst een spannende wandeling in Botassart maken over een steil pad via enkele laddertjes. Misschien onderweg ook foto’s maken?

Het mooiste dorpje Torgny

De mooiste dorpen van Wallonië - Torgny© WBT - JL Flémal

Torgny is een van de Mooiste Dorpen van Wallonië. Je waant je hier in de Provence door de huizen in warme tinten en rode pannendaken. En dan die wijngaarden!

Streetart in Charleroi

©  Mireille Simon

Het industriële erfgoed maakt vanzelf de creatieveling in je wakker. Bijzondere gebouwen en muren vol kleurenexplosies van graffiti zijn de perfecte achtergrond voor coole foto’s!

Verbluffend uitzicht op de Tombeau du Géant

© F Polinard

Een prachtige foto met een waanzinnig uitzicht! Zoek jij een zonnig plekje uit voor de beste foto met het Graf van de Reus op de achtergrond?

Sprookjesachtig Kasteel Vêves

Kom het kasteel van Celles-Vêves bezoeken© FT Province de Namur

Het kasteel staat bovenop een rotspunt, heeft vijf schitterende torens en is omringd door weelderige natuur. Ideale condities voor jouw topfoto’s.

Mystieke Hoge Venen

©  WBT – Dominik Ketz

Een uniek natuurgebied met mystieke sfeer. Probeer eens een foto met wolkensluiers, mistflarden of vroeg in de ochtend. Dan krijgt het landschap iets surrealistisch: vreemd maar prachtig.

The Turtle "Searching for Utopia"

Sculpture of turtle at the Citadel of Namur - Sculpture by Jan Fabre© Ville de Namur - P. Lavandy

Ga bij de citadel van Namen op de foto met deze geweldige bronzen ‘Schildpad' van kunstenaar Fabre. Met het fabuleuze uitzicht over de stad als extra cadeautje.


Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden