Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

De temperaturen zijn gedaald, de straten zijn versierd met hun mooiste lichtjes, de opwinding van de feestdagen begint voelbaar te worden, de winter is hier! Dit seizoen is het ideale moment om te cocoonen of je onder te dompelen in een gastronomische of culturele sfeer. Laat je inspireren door onze suggesties voor winteractiviteiten, gezellige accommodaties en evenementen van het moment.

Wat staat er deze winter op de agenda?

Sfeervolle verlichting en spektakels

© Les Nocturnales

Maak een wandeling langs bijzondere plekken die versierd en verlicht zijn tijdens thematische en verlichte wandelingen, of bekijk fantastische spektakels in opmerkelijke gebouwen en plaatsen.

Kerstmarkten

© WBT - Joseph Jeanmart

Rondstruinen tussen de kraampjes, even halthouden om de koopwaar te bekijken, genieten van een zoete lekkernij of een glühwein... Het zijn allemaal kleine dingen die de kerstmarkten zo charmant maken.

Tentoonstellingen van het moment

© DHAM

Op koude winterdagen of bij regenachtig weer kun je schuilen in deze musea en de verschillende tentoongestelde werken bekijken. Neem je toegangskaart en geniet van een scheut kunst!

 

Lekkernijen

© Ben & Chocolats SRL.

De eindejaarsfeesten zijn synoniem met reünies, vreugdevolle momenten en geschenken. Maar ze zijn ook synoniem met gezelligheid bij een goede maaltijd, warme of bruisende dranken en vooral chocolade! En tot groot genoegen van onze smaakpapillen blinken onze Waalse chocolatiers uit in de kunst van chocolade.

Als je je niet wilt beperken tot chocolade, download dan onze kaart waarin je 40 smulbezoeken in Wallonië vindt. Het is onmogelijk om niet te vinden wat je zoekt!

Wellnessverblijven

Na een wandeling buiten is thuiskomen in een warme en gezellige ruimte een van de vele geneugten van de winter.  Voeg daarbij een moment van ontspanning in een wellnessruimte en je hebt de perfecte middag gevonden!

Hotels, vakantiehuizen, landelijke gîtes, gastenkamers of boerderijverblijven, ontdek onze selectie van cosy en wellnessaccommodaties voor een gezellig en aangenaam verblijf!

© Aqua Lodge
© Ardennes-Etape

Overnachten aan de beste prijzen

Ken je de data van je verblijf? Controleer de beschikbaarheid uit onze selectie en boek online. Profiteer van onze uitzonderlijke aanbiedingen voor verblijven van 3 nachten of meer en/of tijdens de week.

Ontdek snel de aanbiedingen van onze partners.

Aan het laden...

 

Winterse activiteiten

Ontdekkingsroutes

© WBT - Christophe Vandercam

Wallonië is rijk aan recreatieve routes om in elk seizoen te verkennen. Geniet deze winter van de magische sfeer die je omringt met onze suggesties voor wandelingen!

Leuke tips

Een hand houdt een smartphone vast waarop de PWA-homepagina van de VISITWallonia.be Pass wordt getoond© FellowNeko

Bespaar geld met de VISITWallonia.be PASS. Deze digitale toeristische pas, toegankelijk voor iedereen, biedt tal van voordelen om Wallonië te (her)ontdekken tegen een slimme prijs.

Deel je mooiste momenten in Wallonië

Je mooiste winterfoto's op Instagram met #VISITWallonia

 
Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022

Downloaden