Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

De eindejaarsfeesten liggen achter ons en toch heeft de winter nog veel te bieden! Dit seizoen is ideaal om zoete momenten te delen met je geliefde op Valentijnsdag, of met je familie tijdens de krokusvakantie. Bekijk onze suggesties voor winterse cultuur- en natuuractiviteiten en blader door de actuele evenementenkalender.

Tijd doorbrengen met je gezin

Activiteiten voor jong en oud

© Denis Closon

Wil je het weekend of de schoolvakanties benutten om wat tijd met je kinderen door te brengen? Leuke, sportieve of educatieve activiteiten, er is een breed scala aan activiteiten om te doen met je gezin in Wallonië!

Verblijven met kinderen

© WBT - Olivier Bourgi

Dagen vol ontdekkingen, gelach en avontuur zijn vermoeiend! Na je expedities kun je je ontspannen en tot rust komen in een van de vele gezinsvriendelijke etablissementen.

Met je geliefde

Uitstapjes voor koppels

Om het vuur gaande te houden en samen nieuwe herinneringen te creëren, voeg je een beetje fantasie toe aan je dagelijkse leven met de beste activiteiten voor koppels in Wallonië!

 

© WBT - Olivier Legardien

Gezellige verblijven

Het romantische seizoen komt eraan en je wilt alles uit de kast halen voor je partner! Bekijk onze catalogus van romantische accommodaties voor een onvergetelijk verblijf voor twee.

 

© WBT - Bruno D'Alimonte

Winterse activiteiten

Ontdekkingscircuits

© WBT - Christophe Vandercam

Wallonië is rijk aan recreatieve routes om in elk seizoen te verkennen. Geniet deze winter van de magische sfeer die je omringt met onze suggesties voor wandelingen!

Leuke tips

Een hand houdt een smartphone vast waarop de PWA-homepagina van de VISITWallonia.be Pass wordt getoond© FellowNeko

Bespaar geld met de VISITWallonia.be Pass. Deze digitale toeristische pas, toegankelijk voor iedereen, biedt tal van voordelen om Wallonië te (her)ontdekken tegen een slimme prijs.

© WBT - Ju Focus

In de winter kunnen regen- en sneeuwwolken elkaar snel opvolgen. Het goede nieuws is dat, of het nu regent of sneeuwt, er altijd iets te doen is in Wallonië!

Ga naar afgesloten plaatsen om beschut te zijn bij slecht weer. En voor de liefhebbers van wintersport is er wellicht sneeuw om van te genieten.

Winteragenda

© M©LaboureurPhotos

Carnavals en Laetare

Het carnavals- en Laetareseizoen in Wallonië is een tijd van plezier en verwondering. Kleurrijke kostuums, oude tradities, fanfares en dansen, vergeet al het andere en laat je meeslepen door de plaatselijke folklore.

Lopende tentoonstellingen

Op koude winterdagen of bij regenachtig weer kun je schuilen in deze musea en de verschillende tentoongestelde werken bekijken. Neem je toegangskaart en geniet van de kunst!

© Musée Rops - Les Portes d’or. Charles Doudelet et le symbolisme

Deel jullie mooiste momenten in Wallonië

Jullie mooiste winterbeelden op Instagram met #VISITWallonia

 

 
Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden