Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Beurs en salon
  • Bijeenkomst

Kom en ontdek een evenementen dat vele kunstenaars en ambachtslui uit alle hoeken van het land en ook uit Frankrijk samenbrengt. Elk jaar is het de 3e zondag van juli feest in Torgny.

De straatjes van het dorp zullen wederom vol kraampjes staan van beeldhouwers, smeden, pottenbakkers, kantklossers, cordeliers en mandenvlechters. Meer dan honderd ambachtslui zullen de vruchten van hun werk en hun passie komen tonen.

Een uniek feest in het zuiden van de Gaume

Naast de ambachtelijke beurs zal je ook kunnen genieten van kunst en muziek, want er zullen talrijke muziek- en folkloristische groepen aanwezig zijn. Je zal 100 exposanten, een smaakmakende wijk, een tentoonstelling over oude tractors, concerten en een heleboel andere activiteiten vinden in Torgny. 

De toegang tot het feest is gratis, maak er dus gebruik van!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Op zondag 21 juli 2024

De derde zondag van juli

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden