Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

Spa, synoniem voor momenten van ontspanning, komt gemakkelijk tot leven tijdens het festivalseizoen, of tijdens de Grote Prijs Formule 1.  Er is zeker geen leeftijdsgrens om Spa te bezoeken!

Spa Tribute - eind juni/begin juli

Het Spa Tribute is het droomfestival voor coverbandliefhebbers, met de hits van de grootste artiesten. Tijdens deze nieuwe editie vinden de festivalgangers zowel de Tribute Contest als het Tribute Village en zijn activiteiten, waaronder het gastronomische eiland waar ze een hapje kunnen eten.

Francofolies - juli

De Francofolies van Spa is een must-see zomerfestival in België dat bekend is over de landsgrenzen. Internationaal bekende Franstalige artiesten en jonge talenten treden op op verschillende podia in een onvergetelijke sfeer!

Weekend Spa ontdekken - lente

Dit evenement wordt mede georganiseerd door de toeristische dienst en nodigt je uit om de stad en zijn toeristische rijkdommen te ontdekken. Parcours door de stad in "V-Spa", gratis toegang of kortingen voor verschillende musea, waterfietsen... Een niet te missen manier om de mooie stad Spa te ontdekken!

Ontdek alle evenementen in de omgeving van Spa

Vanaf

Thema

Zoekwoord(en)

48 resultaten