Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

Bobeline, wilde bosbessen en gehaktballen, de menu's in Spa bevatten heel wat subtiele smaken en zullen je smaakpapillen prikkelen. 

De Bobeline

De Bobeline is een lokaal bier dat verwijst naar de bijnaam die wordt gegeven aan toeristen die vroeger naar Spa kwamen om te kuren. Het is verkrijgbaar in verschillende smaken. Blond, donker of een kerstbier, je zal de subtiele en complexe smaken weten te waarderen.

Gehaktballen à la Bobeline

In de provincie Luik zijn gehaktballen heilig! De stad Spa is geen uitzondering met haar gehaktballen à la Bobeline. De saus smaakt als een rond en krachtig bier. Een advies: drink bij je gerecht een donker bier zoals de Bobeline Black Label.

De Rosée de Spa

Spa is een groene stad, vol met bossen rondom, die duizend-en-een natuurlijke rijkdommen biedt. Bosbessen horen daarbij en spelen een belangrijke rol in de regio. Uit deze vrucht is de Rosée de Spa geboren, een subtiele mix van bosbes en appel. Dit 100% streekaperitief wordt het beste koel geserveerd en past bij elke gelegenheid.

De Spadoise

Deze heerlijke praline brengt bosbessen uit de omliggende bossen en chocolade samen. Een genot dat je niet mag missen, gemaakt door chocolatier Legrand!

Dit vind je misschien ook leuk

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden