Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

Ambachten zijn goed vertegenwoordigd in de winkels van Spa. Je kan er nog steeds de Jolités de Spa vinden die verbonden zijn met de geschiedenis van de stad sinds de 17e eeuw. Ook andere gastronomische troeven voor het baden wachten je.

Le Coin du Bois

In Le Coin du Bois is hout koning! Met meer dan 2000 creatieve en vrijetijdsobjecten vind je alles wat je nodig hebt om te genieten. Dankzij het talent van de ambachtelijke meubelmakers liggen er van dag tot dag nieuwe schatten in de schappen. Gepersonaliseerde objecten, cadeau-ideeën.... Het concept is erop gericht om iedereen in staat te stellen om zijn objecten naar eigen inzicht te decoreren.

Jean-Loup Legrand

Sinds enkele jaren biedt deze chocoladeliefhebber verschillende creaties aan om te proeven. In de ambachtelijke chocoladefabriek kun je niet alleen een zestigtal verschillende pralines kopen, maar ook zien hoe ze worden gemaakt. Zijn specialiteit? De Spadoise met bosbessen!

Pomme cannelle

In deze moderne grot van Ali Baba vind je tal van ideeën voor geschenken en binnenhuisdecoratie. Deze gezellige boetiek wordt uitgebaat door een moeder en haar dochter die je met de glimlach verder helpen.

Dit vind je misschien ook leuk

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden