Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Shopping

Voor een super lekkere verse Luikse wafel bezoek je 'Une Gaufrette Saperlipopette'. Het deeg wordt volgens grootmoeders recept gemaakt en is altijd vers bereid. Ben je in Luik, wandel dan naar deze boulangerie die ook heel veel ander lekkers maakt.

In het historische centrum vind je vlakbij het centrale plein en het Museum van het Waalse Leven hét adres voor een verse, warme Luikse wafel. Je wordt vanzelf aangetrokken door de heerlijke geur die ontsnapt uit een winkel waar álles verdraaid lekker is. In de etalage liggen de vele lekkernijen die er worden bereid. Sta je even te wachten tot je wafel klaar is, kijk dan even naar de overkant van de straat. Dan zie je de werkplaats waar het team bezig is koekjes en beroemde Luikse wafels te bereiden op grootmoeders wijze.

 

Zoete jeugdherinneringen komen boven als je het lekkers bewonderd.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden