Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Mountainbike

Van het toeristisch infokantoor van Bastogne neemt deze fietsroute van 5 km je mee in het spoor van de Slag om de Ardennen in Bastogne en omgeving.

Dit is een makkelijke route, perfect aangepast aan de minder ervaren fietsers. In totaal zijn er 3 routes beschikbaar, de tweede is een makkelijke route van ongeveer 10 km en de derde neemt je mee over de 20 km lange landelijke wegen.

Interessant om weten

Sluit je reis af met een bezoek aan het Bastogne War Museum. Het Herinneringscentrum van de Tweede Wereldoorlog biedt je een totale onderdompeling in de historische context van de fietsroute.

Geniet van een gereduceerd tarief aan de ingang van dit museum door te kiezen voor het gecombineerde ticket "fiets - BWM".

Neem contact op met het Huis voor Toerisme van het Land van Bastogne voor je route!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden