Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Brouwerij

De brouwerij van Bellevaux verwelkomt je in het hart van de Oostkantons voor een gezellig Ardens bierproefmoment. Kom de ambachtelijke bieren proeven.

Deze familiale microbrouwerij op een voormalige boerderij nodigt je uit om de verschillende fases van het productieproces van ambachtelijke bieren van hoge gisting te ontdekken, zoals de Blonde, de Brune, de Blanche, of de Malmedy Triple. Je kan al deze bieren ter plaatse proeven, in de gezellige herberg.

Bieren, streekproducten en rondleidingen

Tijdens een rondleiding in de brouwerij kom je alle (of toch bijna) geheimen te weten van de productie van de bieren van Bellevaux. Je krijgt ook de gelegenheid om de prachtige oude koperen vaten waarin de Bellevaux gebrouwen wordt, te bewonderen.

In de proeverijzaal in de oude stal, kan je gerechten eten die gemaakt zijn van regionale producten, zoals kazen op basis van rauwe melk, fijne vleeswaren uit Malmedy, gerookte forel uit Ondenval... vergezeld van hun bier.

Bezoekers met specifieke behoeften

Deze brouwerij biedt faciliteiten met een officiële Access-i certificering. Raadpleeg de gedetailleerde pagina, je vindt er alle informatie die je nodig hebt om je bezoek te organiseren.

In Wallonië zijn er heel wat activiteiten en plaatsen met het officiële Access-i-certificaat. 

Heb je zin in een weekend vol smaken in de Oostkantons? Eén adres: de Brouwerij van Bellevaux!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Voorzieningen

Winkel/boetiek - Restaurant

Visites

Groep - DE - EN - FR - NL - FR - NL

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden