Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

Een van de troeven van de lokale producten van Bastogne is hun kwaliteitsgarantie. Zo heeft de familie Baltus, al vier generaties lang een traditionele slagerij, een reputatie die verder gaat dan Bastogne. Stop dan bij de Cave du Roy voor een gratis wijnproeverij alvorens je keuze te maken. En om de foto's van je verblijf in de Ardennen te verbeteren, is het inlijstatelier Vieux Marronnier een must.

Chez Baltus

De familie Baltus, reeds vier generaties lang gekend in de omstreken, is befaamd omwille van haar kwalitatieve streekproducten. Ooit begonnen in La Roche, is de beenhouwerij nu gevestigd in Bastogne. Toeristen en inwoners hebben hun weg naar Baltus al lang gevonden.

Atelier du Vieux Marronnier

Wat is er origineler dan een bezoekje te brengen aan een atelier dat kaders op maat maakt? Je komt hier uit pure nieuwsgierigheid of om een bezoek te brengen aan een lopende tentoonstelling. En natuurlijk kan je ook buitenstappen met een keurig ingekaderde foto. In dit atelier vertrek je dus nooit zonder mooie herinnering.

La Cave du Roy

Als je een liefhebber bent van goede wijn, moet je hier zeker eens binnengaan. Ben je een beginnend of een begenadigd wijnkenner? De Cave du Roy ontvangt je sowieso in een uitzonderlijk kader. Dankzij gratis proeverijen, leer je op een juiste manier deze kelder appreciëren.

Dit vind je misschien ook leuk

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden