Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

In Charleroi wordt graag gefeest in een gezellige sfeer, vooral tijdens het carnaval! Talrijke populaire evenementen maken de feestelijke agenda compleet.

Carnaval - februari

Het Carnaval van Charleroi is een niet te missen folkloristisch evenement in de stad. De sleutelwoorden van dit evenement zijn: originaliteit, traditie en burgerparticipatie! De Gilles, de Giants, de Spirous, de Boeren zijn er om de sfeer te bepalen in de straten van de stad.

Zonnewendeweekend - eind juni

De maand juni is synoniem met festiviteiten in Charleroi. Hier wordt de "Brocante des Quais" georganiseerd, inclusief een kledijverkoop. Je zult ook de andere evenementen waarderen die in de stad plaatsvinden: de muziekfeesten of de 10 Miles, een hardloopwedstrijd die al sinds het begin van de jaren tachtig wordt georganiseerd.

Quartier d'Été - juli-augustus

Gedurende iets meer dan een maand vindt Quartier d'Été plaats in het Koningin- Astridpark voor een feestelijk evenement dat je niet mag missen. Een reeks activiteiten en evenementen zullen elkaar opvolgen: feesten, cocktailbars, petanquetoernooien, strandhoeken en kinderactiviteiten. Een echte oase in het hart van de stad!

Ontdek alle evenementen in en rond Charleroi:

Vanaf

Thema

Zoekwoord(en)

57 resultaten