Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

Of je nu op uitstap bent in Charleroi of er een citytrip doet, neem een pauze voor een drankje om nieuwe energie op te doen!

The Rockerill

Deze voormalige fabriek, gered door een collectief van kunstenaars, is getransformeerd tot een echte plaats van uitwisseling waar kunstenaars geëerd worden. The Rockerill is een concertzaal maar ook kunstenaarsateliers of tentoonstellingszaal en verwelkomt je elke donderdag voor "industriële aperitieven", waar concerten en een goed humeur je wachten.

Le Nautilus

Le Nautilus brengt de nachten van Charleroi al meer dan 35 jaar tot leven. Studenten vinden er aan het einde van de lessen een ontmoetingsplaats. Naarmate de uren verstrijken zie je er een meer gevarieerd publiek. Doordeweeks is het er zeer rustig, maar vanaf de aperitief op vrijdag wordt Le Nautilus omgetoverd tot een van de meest trendy en ongelooflijkste plekken in de regio.

The Irish Times Pub

Vind alle sfeer, menselijke warmte en charme van de Ierse pubs in Dublin in het hart van Charleroi. Houten tafel, hoge krukken, vaten als tafel, gedempt licht. Een ideaal kader om een leuk moment door te brengen met je geliefde of met vrienden.

Dit vind je misschien ook leuk

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden