Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

De 'kevers' met hun ronde vorm zijn herkenbaar van ver. Elke zomer komen ze een weekend naar Chimay. Liefhebbers zullen hun hartje ophalen. Het muziekfestival "Les Estivales" vindt ook plaats in de zomer. Waarom de twee niet combineren?

European Bug-In – juni en juli

Dit evenement brengt vele liefhebbers van de Volkswagen Kever een weekend samen op het circuit van Chimay. Het programma is gebaseerd op de traditie van de oorspronkelijke Bugs-in ontstaan in 1968 aan de westkust van de Verenigde Staten. Tijdens dit niet te missen evenement zijn er nog tal van activiteiten gepland.

Les Estivales - juni tot en met september

Les Estivales de Chimay is een reeks concerten en activiteiten in het hart van het historische centrum van de stad. Met de Vendredis Blues, de Music'Apéros of tentoonstellingen, van juni tot september, heeft Chimay alle troeven in huis om je leuke feestelijke en muzikale momenten te laten beleven!

De Kerstmarkt - december

Elke winter nodigen ambachtslieden, handelaars en producenten je in een vriendelijke en gezellige sfeer uit om hun beste producten te ontdekken. Op de binnenplaats van het prinselijke kasteel en op de Grote Markt zijn er ook verschillende activiteiten voor jong en oud beschikbaar.

Ontdek alle evenementen rondom Chimay: 

 


 

11 resultaten