Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

Ontdek deze leuke adresjes waar je heerlijk kan eten na je ontdekking van de stad of de omgeving.

Le Jardin de Fiorine

Fijnproevers moeten zeker eens in dit restaurant gaan eten. De kleurrijke decoratie geeft een moderne touch aan deze zaak, die gevestigd is in een oude herenwoning uit de 19e eeuw. De regionale gerechten zijn sober en licht, altij op basis van kwaliteitsproducten. Tijdens de zomermaanden kan je er genieten van de grote tuin aan de Maas, die achter het huis ligt.

La Table d’Antonio

Afspraak aan de oevers van de Maas, voor een culinaire trip in een warme sfeer. De streekgerechten zijn allemaal vers en seizoensgebonden. Het onthaal, de gerechten en de presentatie zijn zeer verzorgd. Een aanrader!

Les Mougneûs d’As

Restaurant Les Mougneûs d’As (vrij vertaald ‘de lookfretters’) is een echte parel, gesitueerd op het dorpsplein van Bouvignes. En dit zowel op het vlak van de gerechten als het kader. Van zodra je binnenkomt, word je overvallen door de charme en hartelijkheid. Het interieur is vintage. De oude foto’s aan de muur zorgen voor een bijzonder sfeer. Hier vind je geen uitgebreide kaart. Er zijn drie keuzemenu’s, telkens seizoens- en regiogebonden.

Dit vind je misschien ook leuk

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022

Downloaden