Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

Het is moeilijk te weerstaan aan de couques de Dinant en hun prachtige decoraties. De zeer harde koek houdt zeer goed en sommigen gebruiken ze in muurdecoraties! Naast deze specialiteit zijn er nog vele andere adressen te ontdekken.

Maison Solbrun

Dit adres aan de oevers van de Maas stelt enkele heerlijke zoetigheden voor: cuberdons, guimauves, nougat, patisseries, pralines, snoepjes en peperkoek… Er is niet alleen een winkel, maar ook een tearoom, de perfecte plek voor een ontspannen pauze met zicht op de Maas.

La Crécelle

Deze elegante boetiek in het centrum van Dinant was vroeger een apotheek. Je vindt er decoratieartikelen, servies, verlichting, modeaccessoires en andere leuke dingen… Het is de ideale plek om een geschenk te vinden of om iets leuks voor jezelf te kopen.

Au bon coin Fla’Miche

De Couques de Dinant, zijn een niet te versmaden traditie. De familie Collard maakt en verkoopt ze al sinds 1774, een traditie die van generatie op generatie wordt doorgegeven. Op ditzelfde adres vind je nog een andere specialiteit: de bekende Flamiche.

Dit vind je misschien ook leuk

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden