Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

In Doornik concurreert de accordeon met het carnaval in een agenda die de festiviteiten en volksfeesten hoog in het vaandel draagt.

Ramdam Festival - januari

Ramdam is het filmfestival dat verontrust. Ontdek tien dagen lang een reeks geëngageerde, verontrustende en in sommige gevallen "schandalige" films. Eén ding is zeker, ze zorgen voor bewustwording en worden niet snel vergeten!

L'accordéon, moi j'aime

Elke vrijdag van Hemelvaart, tijdens een lenteavond, valt de accordeon de stad binnen. Slenter van bistro naar bistro, van straat naar levendige terrassen, om muzikanten te ontmoeten. Laat je bedwelmen door de kleurrijke ritmes van muziek uit alle tijden en landen: klassiek, jazzy, musette, java, punk, zigeuner, traditioneel, folk, paso doble, tango...

Carnaval - maart

Dit carnaval, gebaseerd op creativiteit en fantasie, verandert elk jaar van thema. Dit volksfeest is een groot succes! Broederschappen en praalwagens trekken door de straten en zorgen voor vermaak. Op het programma staan shows, maskerades, het loslaten van ballonnen en het gooien van Pichous, zoete fruitbroodjes die door de carnavalsgangers op prijs worden gesteld.

Ontdek andere evenementen in Doornik en omgeving:

Vanaf

Zoekwoord(en)

29 resultaten