Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

De Grand-Place is de uitgelezen plek om iets te drinken, maar ook langs de kaaien vind je bijvoorbeeld heel wat etablissementen. Een kleine selectie.

De kaaien

Aan de Scheldekaaien heerst in het weekend een bijzondere sfeer. Deze kaaien zijn een trendy ontmoetingsplek en een must voor een geslaagd feest. In de bars met verschillende stijlen en sferen kan je genieten van een gezellige avond aan het water.

Aux Amis Réunis

Ga binnen in het oudste café van Doornik uit de jaren 1900! Deze atypisch plaats die door de inwoners gewaardeerd wordt, biedt een ruime keuze aan bieren, waarvan er veel worden geproduceerd in de regio. Het oudste café van de stad betekent decoratie die ons terug in de tijd voert. Deze bar heeft zijn oude decoratie behouden, maar ook oude spellen zoals het jeu de fer of ijzerspel, een typisch spel uit Doornik.

Le Greco

De oenobar van dit bedrijf is gespecialiseerd in Griekse wijnen. Maar je vindt er ook cocktails en champagne, allemaal voorzien van tapas genaamd "pikiliès". Met zijn lange toonbank en gewelfde kelder is dit zowel een atypische als innovatieve locatie.

Dit vind je misschien ook leuk

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden