Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

In slaap vallen in een grot met kabouters, profiteren van het heilzame effect van zoutgrotten of gewoon lekker slapen in een ‘klein huis’? Durbuy heeft bijzondere slaapplekken!

Le Petit Somme

Dit gloednieuwe vakantiehuis heeft een moderne en verfijnde uitstraling. Je dompelt je er onder in luxe, comfort en rust. Het principe van Petit Somme is simpel: je voelt je in een hotel en geniet toch van je eigen stekje. De absolute troef van dit hotel zijn de zoutgrotten. Ze oefenen een helende kracht uit op je gezondheid.

La Balade des Gnomes

Zin om even onder te duiken in een fantasiewereld, volledig in harmonie met de natuur? La Balade des Gnomes en zijn betoverende kamers slagen erin na één nachtje jouw kinderziel weer helemaal wakker te maken. Elke kamer heeft een eigen thema die tot in detail is doorgevoerd. Je kan heerlijk wegdromen in je eigen wereldje, zonder besef van tijd te hebben.

La Petite Maison

Dit kleine huisje verwelkomt jou in het hartje van Durbuy. De mooi gekleurde voorgevel is voorzien van plantjes. Van binnen is het huisje landelijk ingericht, eenvoudig en heel gezellig!

Bekijk de selectie van accommodaties – hotels, vakantiehuizen en gastenkamers (B&B) – voor een nacht, een weekeinde of langer in Durbuy. In dit kleine stadje zijn tal van comfortabele, sfeervolle overnachtingsadressen te vinden om heerlijk bij te komen.

Naam

139 resultaten