Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

De Centrumregio biedt zoveel plaatsen om te bezoeken dat je misschien wel een nacht of langer wilt blijven... Hier zijn enkele goede plaatsen om te verblijven.

Orange Hotel

Dit 3-sterrenhotel is volledig gedecoreerd met oranje accenten en verwijzingen naar carnaval, het juweel in de kroon van de folklore van de Centrumregio. De inrichting is zowel sober als modern. Het hotel beschikt over gezinskamers, ideaal voor een verblijf met kinderen, romantische suites en Appart'hotels.

Moulin du Ya

De Moulin du Ya is een vrij originele gîte. Ze is gehuisvest in een voormalige 19e-eeuwse windmolen in de stijl van een loft. Een buitengewone accommodatie op drie niveaus, midden op het platteland.

Abdijboerderij van Saint-Feuillien

Deze charmante boerderij met uitzicht op het Henegouwse platteland biedt je 3 gastenkamers (4 korenaren) in Le Roeulx. De sfeer van de muren, de groene binnenplaats en de rustgevende tuin geven je een landelijk gevoel in het centrum van de stad!

Ontdek onze selectie van comfortabele en charmante accommodatie - hotels, gîtes en gastenkamers - voor een nacht, een weekend of langer in La Louvière:

Naam

26 resultaten