Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Tentoonstelling

Het L Museum in Louvain-la-Neuve nodigt je uit voor een boeiende reis van de oorsprong van het leven tot de evolutie ervan.

Wat kun je verwachten?

De tentoonstelling "Fossielen en Ficties" nodigt je uit om na te denken over de gevolgen van onze beschaving voor ecologie, afval en technologie. Ze neemt ons ook mee op een ongelooflijke reis door de lange geschiedenis van de evolutie, door de diversiteit van een wereld die nu is uitgestorven.

De originele creaties van studenten beeldende kunst van de ARTS-school laten ruimte voor de verbeelding door de reconstructie van deze uitgestorven dieren en de visie op een mogelijke menselijke en niet-menselijke toekomst.

Een niet te missen tentoonstelling in Musée L!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van vrijdag 25 november 2022 tot zondag 14 mei 2023

Ouvert du mardi au vendredi de 9h30 à 17h et le weekend de 11h à 17h. 3e jeudi du mois, nocturne jusque 22h.

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden