Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Hotel
Dit charmante hotel in de stad Rochefort telt 8 kamers met zicht op het Château des Comtes en een restaurant met jachtmenu's.
Het hotel-restaurant La Fayette biedt je rust en eenvoud in het zuiden van de provincie Namen, meerbepaald op 300 meter van het centrum van Rochefort, een stad in de Famenne die bekend staat voor de authenticiteit van haar Trappistenbier en de gezelligheid van haar Internationaal Lachfestival.
Het hotel stelt je 8 comfortabele kamers voor, allemaal uitgerust met flatscreen televisie, gratis wifi, wastafel, douche en WC. Honden zijn toegelaten in de kamer mits toeslag.
Het hotel beschikt ook over een gezellig restaurant met mooi terras waar je kan genieten van verfijnde gerechten. Het hele jaar door stelt het restaurant diverse gastronomische formules voor.
Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 13 personen

Aantal kamers : 8

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Kredietkaarten aanvaard - Halfpension - Volpension - Ontbijt

Voorzieningen

Bar - Restaurant - Privé-sanitair - Televisie - Terras - WiFi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden