Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf

Gîtes in een groene omgeving gelegen, dicht bij de Lesse en de bossen. Talrijke routes voor wandelingen, fietstochten en paardritten.

De 2 verblijven zijn identiek. Gelijksvloers op de 1e verd.: salon/eetk. (OH, TV), kookhoek (elektr. fornuis en oven, diepvriezer, wasmachine, droger, magnetron), badk. (bad, wastafel), WC, 1 k. (1x2 p.), 1 k. (2x1 p. stapelb.), babybedje op aanvr. Centr. verwarm. Gemeensch. speelzaal. Garage voor moto."AU PONT DE LA LESSE Nr. 1"
 

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 4 tot 6 personen

Aantal kamers : 2

Gesproken talen

Duits - Engels - Frans - Nederlands

Voorzieningen

Barbecue - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Open haard of houtkachel - Tuin - Wasmachine - Babymateriaal - Parking - Droger - Televisie - Afgesloten terrein - Terras

Dieren

Huisdieren toegelaten

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden