Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

Na een lange boswandeling is een lekker wildgerecht een waar genot. Te combineren met een van de andere specialiteiten van Saint-Hubert.

Het wildgerecht

Naar Saint-Hubert komen zonder de wildgerechten te proeven is een beetje zoals naar Brussel gaan zonder de Grote Markt te zien! feite is er spel voorEr is voor ieder wat wils of je nu een fijnproever bent of een lekkerbek.

De gevangeniskaas

In de gevangenis van Saint-Hubert is kaas heilig! Sommige gevangenen, onder toezicht van een landbouwtechnicus, verzorgen 200 koeien en maken hun eigen kaas. Een geweldig initiatief, dat zeker een kaasje waard is!

De borquin

Dit is de specialiteit van Saint-Hubert. Deze licht gerookte zuivere varkensworst met knoflook, kruiden en specerijen werd in 1958, bij de heropleving van de 'Confrérie des bouchers' (broederschap van de slagers), gecreëerd en is het handelsmerk van de slagers van Saint-Hubert.

Saint-Hubertbier

Dit bier laat zich al opmerken sinds 1988! Dit amberkleurige bier, genoemd naar de stad en zijn broederschap, wordt gebrouwen door de Brasserie du Bocq.

Dit vind je misschien ook leuk

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden