Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Wedstrijd/competitie

De 8u SPA Motos, een mythische ontmoeting voor liefhebbers van tweewielers.

Vroeger bekend als de 24u van Luik of de 24u Spa WEC Motos, maakt dit wereldkampioenschap endurance zijn comeback op het circuit van Spa-Francorchamps, dat speciaal voor deze wedstrijd is verbeterd op het gebied van veiligheid.

Dit nieuwe endurance-formaat van 8 uur werd gekozen om meer teams te krijgen en tegelijkertijd het budget tot een minimum te beperken.

Een legendarische race

Dit populaire evenement zal de beste coureurs, teams, motorfabrikanten en bandenfabrikanten ter wereld samenbrengen om te strijden voor de overwinning op dit ultrasnelle heuvelachtige circuit met zijn mythische bochten zoals de Raidillon, Double Gauche, Bruxelles, Chicane,....

Er zullen ook talrijke animaties gepland worden om het publiek een uitzonderlijk weekend in de Belgische Ardennen te laten beleven.

Sfeer en sensatie gegarandeerd tijdens dit wereldberoemde evenement!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand juni 2025 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden