Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Voorstelling

Het kasteel van Jehay nodigt je uit voor een magisch evenement in Wallonië! Ontdek overal op het domein, dat geklasseerd is als uitzonderlijk Waals erfgoed, de mooiste circusacts. Het belooft een kleurrijk spektakel te worden.

Een magische wandeling in een historische plaats

Ontdek een wereld van clowns, acrobaten, getalenteerde troubadours en verlichte wezens die de cisterciënzerruïnes van de Abdij van Aulne tot leven brengen met rondreizende shows en 9 podia verspreid over de site.

De  circuskunsten in de schijnwerpers

Laat je leiden door je verbeelding op dit uitzonderlijke domein, waar meer dan vijftig acrobaten, jongleurs, acrobaten, koorddansers, trapezekunstenaars en andere performers fysieke prestaties combineren met de poëzie van het terrein.

Betreed een magische en poëtische wereld in Les Nuits du cirque in de Abdij van Aulne!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Op zaterdag 31 augustus 2024

Van 15.00 tot middernacht

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden