Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Bijeenkomst

In de lente ga je geen paaseieren rapen, maar seksspeeltjes! Deze unieke en doldwaze raap vindt plaats in Wépion.

Vrouwen in de kijker

Dames, breng je beste spade mee en ga op jacht naar seksspeeltjes. Deze unieke en buitengewone gebeurtenis in België is de ideale plaats voor vrouwen om hun vrijheid van meningsuiting en hun seksuele vrijheid te verdedigen. Er zijn bussen uit heel Europa gepland om vrouwen te vervoeren die deze rechten willen verdedigen.

Een buitengewone dag

De 6500 deelnemers zullen op zoek gaan naar meer dan 1600 begraven erotisch speelgoed. De nieuwe editie van deze volledig krankzinnige jacht kent nog veel verrassingen, namelijk een tent van 225 m² ingericht voor het welzijn van de bezoekers. Je vindt er gratis verzorgingen gedurende de hele dag, alsook wedstrijden en geschenken.

Overdag zijn er Zumba- en trampolinelessen en vele andere niet te missen verrassingen. Er is ook eet- en drinkgelegenheid.

Wil je een dagje met je vriendinnen doorbrengen die anders is dan normaal? Neem deel aan deze nieuwe editie van de Jacht op Sextoys van Wépion!

 

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand oktober 2024 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden