Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

Officiële classificatie van een attractie in Wallonië: 2 zonnen
  • Attracties
  • Museum of interpretatiecentrum

La Ferme des Fées  is een magische plek waar de feeën, elfen en andere personages uit de Ardense legendes van de 19de eeuw tot leven komen. Laat je meevoeren met de bovennatuurlijke sfeer op deze fantastische plek vlakbij Bouillon.

Ambachtelijke figuurtjes op een schaal van 1/4, met de hand gemaakt en geschilderd, stellen de inwoners van de streek voor in hun dagelijkse bezigheden, in een decor uit die tijd. Feeën, heksen, dryaden en elfen dompelen je onder in een wereld van verhalen en mysteries.

Bedrijfsbezoek

Marie-Laure en Michel verwelkomen je in hun magische atelier. Ze vertellen je maar al te graag over hun knowhow en gebruikte technieken om deze figuurtjes tot leven te brengen (schilderen op zijde, productie van vleugels voor de elfjes, ...).

Aan het einde van je bezoek kan je een kijkje nemen in de ambachtelijke boetiek van de Ferme des Fées.

Kom kennismaken met de legendarische wezens die vroeger in de Ardennen woonden.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voorzieningen

Cafetaria - Winkel/boetiek - Parking autocar - Parking

Visites

Groep - DE - EN - FR - NL

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden