Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Sport & Ontspanning
  • Sport
  • Luchtsport/Aerodroom
  • Avonturensport

De Airspace is een van de krachtigste en stilste vrije-valsimulatoren. Gedreven door winden van 170 tot 270 km/u zullen sensatiezoekers in een 15 meter hoge verticale tunnel vliegen. Airspace Indoor Skydiving België is een wereldberoemde windtunnel met een stevige reputatie.

Een sessie in de praktijk

Er is geen enkele speciale fysieke vaardigheid vereist. Deze attractie is dus open voor iedereen, zonder uitzondering. De volledige uitrusting wordt aan de deelnemers gegeven zodat deze buitengewone ervaring in de beste omstandigheden kan plaatsvinden. Een minitraining wordt gegeven door een ervaren coach: de aan te nemen posities, de bewegingen in de lucht, de gebaren om te communiceren. Om dit onvergetelijke moment vast te leggen, kunnen de deelnemers een video of foto bestellen.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden