Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Trein/tram/spoorwegfiets

Een trein besturen, kan dat? Bij P'tit train in Houdeng wel! Je kan er op een parcours van 1600 m leerling-chauffeur spelen op je elektrisch- of stoomtreintje. Iedereen is welkom, beginneling of ervaren rot, groot of klein, grote fan of gewoon nieuwsgierig, of je nu een locomotief hebt of niet.

De P'tit Train in Houdeng is elke 1ste zondag van de maand open. Kom rijden op ons spoornet met 3 lussen over een afstand van 500 meter. De Vereniging voor vrijwilligers wil de wereld van modeltreinen (elekrische treinen, stoomtreinen, thermische treinen) promoten, met de nadruk op vrienschap, goed humeur, respect voor anderen en de natuur.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden