Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

Officiële classificatie van een attractie in Wallonië: 2 zonnen
  • Sport & Ontspanning
  • Sport
  • Luchtsport/Aerodroom
  • Avonturensport

Ervaar de sensatie van parachutespringen zonder uit een vliegtuig te hoeven springen! Een fantastische ervaring die voor iedereen toegankelijk is, van 4 tot 99 jaar.

Gelieve marketingcookies te aanvaarden om deze video te bekijken.

Het nieuwe ontspanningsconcept FLY-IN, gevestigd naast de luchthaven van Luik in Bierset, herbergt de grootste vrijevalsimulator ter wereld! Dankzij zijn spitstechnologie reproduceert FLY-IN perfect de effecten van een vrije val en de echte sensaties van een parachutespringer in volle vlucht.

  • toegankelijk voor iedereen, van 4 tot 99 jaar
  • briefing en uitrusting inbegrepen in de prijs
  • begeleid door een instructeur

Beleef een unieke en originele ervaring die je je nog lang zult herinneren!

 

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voordeel Pass VISITWallonia.be

Jouw Passvoordeel

Gratis video-opname van je vluchten, integraalhelm en digitale poster van je vlucht bij aankoop van een "First Class 3 Volwassenen Vluchten"-pakket.

Aanbieding geldig tot 31/10/2024, afhankelijk van beschikbaarheid. Profiteer van gratis videoreportages van uw vluchten, integraalhelm en poster bij aankoop van een "First Class 3 Volwassenen Vluchten" pakket voor een totaal van €100, dat is een besparing van €38. Profiteer van deze korting online op https://www.flyinliege.be/ met de promotiecode PASSWAL2023 of ter plaatse op vertoon van uw VISITWallonia.be Pass.

Voorzieningen

Cafetaria

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden