Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Wandeling/wandeltocht

Langs de oevers van de prachtige Semois leidt deze wandeling naar het mooiste uitkijkpunt in de Ardennen, het Graf van de Reus. Aan het einde van de wandeling, op het pad van de heuvelrug, wordt deze wandeling, gemarkeerd door het teken van de Reus, afgesloten met een opeenvolging van panoramische uitzichten.

Niet ver van de zwemzone van La Poulie opent de brug van Cordemois de weg voor deze wandeling, met soms steile paden die toegang geven tot uitzonderlijke uitzichtpunten, en soms vlakke paden langs de Semois. Eenmaal voorbij de Moulin de l'Epine brengt een eveneens bewegwijzerd GR-pad je naar de Moulin du Rivage en klimt vervolgens omhoog naar het gehucht Neufmoulin.

Vertrek: Brug van Cordemois (Rue de la Poulie, 6830 Bouillon)
Afstand: 14 km
Moeilijkheidsgraad: moeilijk
Bewegwijzering: rode rechthoek (wandeling nr. 7 en wandeling nr. 5)


Als je wilt genieten van het prachtige panorama vanaf het Graf van de Reus, doe je de wandeling best in de namiddag om tegenlicht te vermijden. Voor je lunchpauze biedt de Moulin de l'Epine een zeer aangename picknickplaats aan de oevers van de Semois. Vergeet aan het einde van je wandeling niet om naar de belvedère te klimmen. Op de top is het uitzicht over Bouillon adembenemend.

Een prachtige wandeling met uitzicht op de Semois!

Contact

Informatie :

Huis voor Toerisme - Land van Bouillon in de Ardennen
Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden