Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Arboretum

Het Arboretum van Bertrix ligt in de bossen tussen Bertrix en Herbeumont, op een plateau dat oploopt tot 420 meter hoogte en zich uitstrekt over 4 hectare.

Indeling van het gebied

Het arboretum bestaat al meer dan 100 jaar en is in een stervorm ontwikkeld. Het bevat 78 zeldzame soorten uit Zuidoost-Azië, gematigd Europa en Noord-Amerika, evenals 46 harsachtige soorten.

Je kan een wandeling maken door deze gebieden. Het parcours is goed aangelegd en heeft verklarende panelen over de fauna en flora.

Toegankelijkheid

Het arboretum is het hele jaar door toegankelijk omdat er geen jachtseizoen is.

Bereikbaarheid: Neem de richting van de Sainte-Barbe-kapel en ga richting het Château des Fées. Het arboretum bevindt zich op de promenades B1 en B2 die op de kaart van IGN Bertrix-Herbeumont staan.

Een rijke plek waar natuurliefhebbers elkaar kunnen ontmoeten!

 

 

 

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden