Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Parcours, wandelingen of bezoeken

De wandeling "Jean Nature" biedt de schoonheid van de landschappen van het Pays des Collines, doorspekt met anekdotes die door ervaren gidsen worden verteld.

Elk jaar wordt de wandeling "Jean Nature" op paasmaandag georganiseerd door het Ecomusée du Pays des Collines en de natuurgidsen.

Ontdek de geschiedenis van het huis van "Jean Nature", een 19e-eeuwse herberg waar de eigenaar elke paasmaandag wafels bakt om de inwoners van La Hamaide samen te brengen. 

Om deze traditie nieuw leven in te blazen, bereidt het Ecomuseum wafels voor op de terugkeer van de wandelaars... of de komst van de fijnproevers! Afspraak vanaf 16.00 uur om ze te proeven, met het lokale rode bier La Hamaide, natuurlijk. 

Praktisch

  • Vertrek tussen 14.00 en 14.30 uur in het Ecomuseum.
  • Parcours van 6 km
  • Wandeling onder begeleiding van gidsen 

Ga tussen legende en traditie voor een gastronomische wandeling in het hart van de Pays des Collines!

 

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand maart 2025 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden