Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Chocolatier

In het dorpscentrum van Horrues, vlak bij Zinnik, biedt chocolaterie Au Manon d'Hor je pralines, ijsjes, tijdelijke creaties, taarten of gepersonaliseerde producten aan. 

Verras je smaakpapillen en geef je ogen de kost dankzij de talloze creaties

Lekkernij met honing, truffels met lavendel, ouderwetse pralines, kruidenkoekjes ... het zijn slechts enkele van de vele creaties die in het atelier Manon d'Hor gemaakt worden. Manon d'Hor biedt ook prachtige verpakkingen van pralines, taarten of cadeaus aan, aangepast aan jouw wensen en aan het seizoen, of gepersonaliseerde verpakkingen met een foto of logo.

Bezoek aan het atelier

De chocolaterie organiseert een workshop waar je je eigen creaties kunt maken. Bezoeken zijn ook mogelijk op reservering, gevolgd door een proeverij.

Traditie in productie en innovatie in smaak, laat de geneugten van chocolade je zintuigen veroveren!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Workshops - Verkooppunt - Bezoek aan de infrastructuur

Visites

Enkel voor groepen op afspraak - Groep - FR - Betalend

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden