Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Brouwerij

Brouwerij Valduc-Thor in Thorembais-Saint-Trond in Waals-Brabant produceert niet alleen bier, maar biedt ook brouwersopleidingen aan.

Deze microbrouwerij gebruikt grondstoffen die geteeld worden op aangrenzende stukken grond en is daarmee zowel een groene als een traditionele brouwerij. Achter dit fantastische productieproces zitten meesterbrouwers Peter en Antoine. Ze wilden van de vroegere Brouwerij Maurice in Thorembais-Saint-Trond een volledige ambachtelijke brouwerij maken.

Er worden bieren in deze twee kleuren gebrouwen:

  • Witbier: La Petite Soeur
  • Amberkleurig: Valduc RIO

Bij deze brouwerij kan je een opleiding tot brouwer volgen of kan je tijdens het weekend meer te weten komen over hoe bier gemaakt wordt. De brouwerij biedt daarnaast ook nog andere brouwersactiviteiten aan op vraag. Het kernidee achter deze brouwerij is de zoektocht naar het 'authentieke'. De bezoeken worden geleid door de meesterbrouwer.

Brouwerij Valduc-Thor: een duurzame en authentieke brouwerij.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden