Vervolg je bezoek op basis van je land / taal
Smullen in Wallonië is in de eerste plaats hulde brengen aan de mannen en vrouwen die van hun passie hun beroep hebben gemaakt. Een passie die je doet watertanden.
De prachtige Waalse landschappen en de natuurlijke smaak van de streekproducten zijn noodzakelijke ingrediënten om een onvergetelijke dag door te brengen met je vrienden, familie of een groep.
De ambachtslui en landbouwers zijn gepassioneerd door hun beroep en ontvangen je met open armen om je hun werkplaats te laten zien.
Op deze pagina vind je een selectie Waalse producenten.
Plaats
Soort producten
- (-) Remove Vlees, gevogelte, fijne vleeswaren en charcuterie filter Vlees, gevogelte, fijne vleeswaren en charcuterie
- Bakkerij en patisserie (4) Bakkerij en patisserie-filter toepassen
- Bier (81) Bier-filter toepassen
- Chocolade (22) Chocolade-filter toepassen
- Fruit en afgeleide producten (12) Fruit en afgeleide producten-filter toepassen
- Groenten (6) Groenten-filter toepassen
- Honing (3) Honing-filter toepassen
- IJsjes (6) IJsjes-filter toepassen
- Kaas en melkproducten (23) Kaas en melkproducten-filter toepassen
- Specerijen, planten en aromatische kruiden (3) Specerijen, planten en aromatische kruiden-filter toepassen
- Vis (2) Vis-filter toepassen
- Wijn (32) Wijn-filter toepassen
- Wijngaardslakken (3) Wijngaardslakken-filter toepassen
Officieel label
Naam
9 resultaten
- Bedrijfsbezoek | Au Canard Gourmand, eendenkwekerij in de buurt van Sprimont© WBT - Sébastien RobertySprimont
Bedrijfsbezoek | Au Canard Gourmand, eendenkwekerij in de buurt van Sprimont
In Fraiture, een pittoresk dorpje naast Sprimont, bieden Myriam en Marc Lamy je een rondleiding in hun eendenkwekerij. - Ferme Champia in Chevetogne© Maison du Tourisme Condroz-FamenneCiney
Ferme Champia in Chevetogne
In Chevetogne, in de streek van Ciney, vind je een boerderij met een waaier aan lokale en regionale producten. - Li binamé pourcê | Hoeveslagerij in Trois-Ponts© Li binamé pourcêTrois-Ponts
Li binamé pourcê | Hoeveslagerij in Trois-Ponts
Li binamé pourcê werkt met respect voor het leefmilieu en voor het welzijn van de dieren. De slagerij verwelkomt je op haar domein in Trois-Ponts. - Ferme des Sanglochons in Verlaine© La Ferme des SanglochonsNeufchâteau
Ferme des Sanglochons in Verlaine
Deze Ardense boerderij heeft een atelier waar de symbolische vleeswaren van de streek geproduceerd worden op basis van de sanglochon. - Salaisons Artisanales Murielle Courtois in Bastogne© photo JP RuelleBastogne
Salaisons Artisanales Murielle Courtois in Bastogne
Murielle Courtois werkt in Bastogne volgens het respect voor de traditie, voor een resultaat met een onvergelijkbare smaak, zoals ham met een bijzondere smaak, gemaakt volgens voorouderlijke methoden. - Bedrijfsbezoek | Montenauer Schinkenräucherei, de echte Ardense ham© WBT - Ph. LermusiauxMontenau
Bedrijfsbezoek | Montenauer Schinkenräucherei, de echte Ardense ham
De Montenauer Schinkenräucherei biedt je een gratis bezoek aan, waarmee je het productieproces van de Ardense ham kan volgen van A tot Z. - De foie gras van Floumont in Ortho | La Roche-en-Ardenne© P.WILLEMS - FTLBOrtho
De foie gras van Floumont in Ortho | La Roche-en-Ardenne
De foie gras van Floumont is een echte ambachtelijke en kwaliteitsvolle foie gras. Deze lekkernij wordt gemaakt met het grootste respect voor dieren in Ortho, in de prachtige streek van La Roche-en-Ardenne. - Plattelandsgolf van de Ferme de Gérard Sart | Saint-André nabij Luik© Damien MalvettiSaint-André
Plattelandsgolf van de Ferme de Gérard Sart | Saint-André nabij Luik
De boerderij van Gérard Sart in Saint-André brengt smaken van kwaliteitsvolle streekproducten samen met plezier via een spelletje boerengolf. - Phil’ Cuisine, familiebedrijf gespecialiseerd in eendendelicatessen in Bastenaken.© Phil'Cuisine - Jérôme DejeuxBastogne
Phil’ Cuisine, familiebedrijf gespecialiseerd in eendendelicatessen in Bastenaken.
In het hartje van de Ardennen ligt Phil' Cuisine, een familiebedrijf gespecialiseerd in eendendelicatessen. Al de etenswaren worden op een ambachtelijke manier geproduceerd: foie gras, rillette (pastei), paté met trappistenbier van Orval en Rochefort. Ontdek de Waalse streekproducten en proef de verfijnde gerechten.