Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Museum of interpretatiecentrum
  • Natuuronderwijs

In het Bos- en Watermuseum in Spa leer je alles over het evenwicht, de kwetsbaarheid en de schoonheid van de natuur aan de hand van tentoonstellingen, spelletjes en sensaties. 

Het museum ligt in het hartje van het domein van Bérinzenne, het vertrekpunt van vele wandelingen en het ontvangstcentrum van het CRIE van Spa. 

Een bezoek aan het museum

Dankzij de muurschilderingen, opgezette dieren, interactieve tentoonstellingen en de vriendelijke mascotte leer je alles over de natuur van Spa.

Wandel door de verschillende zalen en luister naar het vogelgezang, of een kabbelend beekje, observeer de wilde dieren en ontdek de rijkdommen van het water, de bosbouw en de geschiedenis van Spa.

Elk jaar is er een andere tentoonstelling en een leuke zoektocht: een schattenjacht voor kinderen om hun bezoek nog leuker te maken. 

Het CRIE van Spa

Het educatieve team van het CRIE biedt verschillende activiteiten aan, zoals schoolevenementen, cursussen, leerrijke opleidingen en tentoonstellingen over milieuthema's.

PassÔMusées: een bezoek aan musea in de buurt

Je kan combitickets kopen en zo ook musea in de buurt bezoeken!

Drie musea in Spa: drie verschillende sferen en drie verschillende tentoonstellingen. Maar alle drie gaan ze over de stad Spa, haar regio en haar geschiedenis.

Je komt alles te weten over de prijzen en extra informatie bij de drie musea en bij de toeristische dienst van Spa.

Een interessante manier om de natuur te ontdekken!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Dit museum biedt faciliteiten met een officieel Access-i certificaat. Raadpleeg de gedetailleerde pagina van het Bos- en Watermuseum, je vindt er alle informatie om je bezoek te plannen.

Er is ook een groot aanbod van officieel door Access-i gecertificeerde activiteiten en plaatsen in Wallonië.

Voorzieningen

Parking autocar - Parking tweewielers - Parking

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Visites

Groep - DE - EN - FR - NL

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden