Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Sport & Ontspanning
  • Riviertoerisme
  • Riviertochten

Stap aan boord van de Val Mosan in Hoei en ontdek de Maasvallei op een andere manier! Deze toeristische boot neemt je, van mei tot september, mee voor een tocht van een uur op de rivier. Ideaal voor een uitstapje met je gezin, je partner of met een groep.

De natuurlijke en industriële landschappen van de streek van Hoei hebben voor jou geen geheimen meer. Stap in tegenover de collegiale kerk, op een steenworp afstand van de Dienst voor Toerisme van Hoei. De centrale ligging van de pier maakt het mogelijk om een cruise te combineren met de ontdekking van de Collegiale Kerk, het Fort en de Oude Hoei.

De voordelen van de Val Mosan boot in Huy:

  • Themacruises: naar Namen, vuurwerkcruise, proeverijcruises, danssnacks, ...
  • Bar en snack beschikbaar op de boot
  • Kant-en-klare groepsformule voor maximaal 75 personen

Neem gerust contact op met de Toeristische dienst van Hoei om deze riviertocht te combineren met de andere toeristische aanbiedingen in de regio!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voordeel Pass VISITWallonia.be

Jouw Passvoordeel

-1€ op de individuele toegangsprijs

8 in plaats van € 9 voor volwassenen, € 7 in plaats van € 8 voor senioren en € 6 in plaats van € 7 voor kinderen. Geldig voor cruises van een uur, reserveren verplicht.
Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden