Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Gastenkamer
  • Gastenkamer
Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voordeel Pass VISITWallonia.be

Jouw Passvoordeel

-10% korting op je verblijf

Aanbieding geldig voor alle verblijven tot 31/12/2024, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Geef aan dat u boekt met uw VISITWallonia.be Pass per e-mail, telefoon of via het boekingsformulier op de website (kies voor betaling ter plaatse) en toon uw Pass QR-code bij het inchecken. Kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen van deze partner.

Zomeraanbieding: 15% korting op je verblijf

Profiteer tijdens de zomer van 15% korting op je verblijf in de Bergerie de Lives bij Namen. Aanbod geldig van 24/06 tot 15/09, volgens beschikbaarheid. Geef aan dat u reserveert met uw VISITWallonia.be Pass per e-mail, telefoon of via het boekingsformulier op de website (kies voor betaling ter plaatse) en toon uw QR-code van de Pass bij het inchecken.

Aantal personen : van 2 tot 2 personen

Aantal kamers : 1

Gesproken talen

Frans

Activiteiten

Wellnesscenter - Jacuzzi - Zwembad - Sauna

Voorzieningen

Parking - WiFi

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden