Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Producent
  • Shopping

In het hart van de Citadel van Namen stelt de Parfumerie Guy Delforge je een ondergronds parcours voor waarbij je ontdekt hoe parfums gemaakt worden.

Een bijzonder beroep op een buitengewone plaats

Guy Delforge kwam op het idee om een deel van het voormalige militaire fort van de Citadel van Namen volledig te restaureren om er zijn parfumerie te vestigen.

Bedrijfsbezoek

De parfumeur deelt zijn passie met jou. Naast het historisch bezoek aan het gebouw ga je naar het laboratorium en de werkruimte. In het olfactorium kun je testen hoe gevoelig je bent aan de verschillende geuren.

Deze parfumeur heeft vele prijzen gewonnen en deelt zijn passie met jou tijdens een uniek bezoek in een ongelofelijke omgeving. Een echte must!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Projectie van presentatiefilms

Voorzieningen

Winkel/boetiek - Parking autocar - Parking tweewielers - Parking

Visites

Groep - DE - EN - ES - FR - IT - NL - Individueel - DE - EN - ES - FR - IT - NL - Audiogids/terminal/mobiele app/tablet

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden