Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Museum of interpretatiecentrum

ArtHouse is een permanente tentoonstelling van de grootste kunstenaars uit de 20e eeuw in het Waterhuis in Chaudfontaine. In deze ruimte vind je Magritte, Picasso, Matisse, Warhol en Folon. Deze ruimte heeft als doel om het bewustzijn van de moderne kunst bij de bezoekers te vergroten.

Welkom in Chaudfontaine! Kom wandelen of speel een partijtje minigolf! De parcours van Waterhouse en ArtHouse zijn niet toegankelijk. Heropening gepland voor 2023!

Iedereen warm maken voor moderne kunst

Het ArtHouse wil het publiek warm maken voor moderne kunst. Ze willen ervoor zorgen dat je met de hele familie moderne kunst kan ontdekken en dat de kinderen ervan houden.

De kunstwerken komen uit privécollecties. Ze laten je de evolutie van de moderne kunst zien, van het impressionisme, over het surrealisme en de abstracte kunst, tot de Pop Art.

Een tentoonstelling met ongeveer 200 originele kunstwerken

In deze tentoonstelling zijn de grootste kunstenaars uit de 20e eeuw vertegenwoordigd in de vorm van schilderijen, tekeningen, steendrukken, etsen, grafische werken, brieven, affiches en aardewerk.

Enkele opmerkelijke kunstenaars van het ArtHouse: Andy Warhol, Picasso, Matisse, Chagall, Miró, Folon, Braque, Magritte, Dali...

Te combineren met twee andere bezoeken

Een ludieke activiteit voor de hele familie om "het leven" van een waterdruppel, van de regen tot in de fles, te ontdekken.

WaterHouse en ArtHouse, twee uitstapjes voor de hele familie, in Chaudfontaine.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Deze attractie biedt faciliteiten met een officieel Access-i certificaat. Raadpleeg de getailleerde pagina van Source O Rama om je bezoek te plannen.

Er is ook een groot aanbod van officieel door Access-i gecertificeerde activiteiten en plaatsen in Wallonië.

Diensten

Kredietkaarten aanvaard

Voorzieningen

Parking tweewielers - Parking - WiFi

Visites

Groep - DE - EN - FR - NL - Individueel - DE - EN - FR - NL - Audiogids/terminal/mobiele app/tablet

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden