Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Producent
  • Wijngaard

In de regio Bergen biedt Domaine du Chant d'Éole een niet te missen rondleiding door de grootste wijngaard van België. Het biedt een reeks uitzonderlijke, bekroonde producten en unieke ervaringen.

 

De wijngaard en de cuvées

Elegantie, finesse, frisheid, subtiliteit en evenwicht zijn de sleutelwoorden voor de ontwikkeling van de cuvées. Een voortdurende zoektocht naar uitmuntendheid op basis van de kenmerkende druivensoort van het domein, Chardonnay, biedt 5 verrukkelijke producten om te ontdekken:

  • Brut Blanc de Blancs
  • Brut Rosé
  • de Cuvée Prestige
  • en de Élixir Saint Georges, plus een gin: de Belgische Éole Spritz.

Bezoeken en gastronomische ontdekkingen

Het Domaine du Chant d'Éole organiseert rondleidingen om te ontdekken hoe deze uitzonderlijke wijnen worden bedacht en geproduceerd. Deze nemen je mee naar het hart van de geschiedenis van de wijngaard. Enthousiaste gidsen beschrijven de verschillende fases in de creatie van de cuvées, van het planten tot het bottelen, inclusief de keuze van de druivensoorten, het onderhoud van de wijnstokken en de vinificatie.

De rondleiding eindigt met een proeverij.

Gastronomie

Ontdek de Brasserie d'Éole (in het hart van de wijngaarden) en Impératif d'Éole (op de top van de wijnmakerij), 2 plaatsen die lokale producten sublimeren met noten van elders. Deze 2 restaurants nodigen je uit om te delen en bieden een unieke ervaring, elk met een eigen sfeer. Deze 2 etablissementen worden geleid door de met een Michelinster bekroonde chef-kok Benoit Neusy.

Evenementen

Het Domaine du Chant d'Éole betovert door middel van een reeks ongewone activiteiten, met een enkel doel: het creëren van een verrassende en unieke ervaring. Deze evenementen zijn zowel bedoeld voor het grote publiek (brunches, after-work events of op maat gemaakte bruiloften en andere ceremonies) als voor bedrijven (teambuildings, op maat gemaakte bedrijfsavonden). 4 gerenoveerde zalen zijn beschikbaar voor deze evenementen.

Een prestigieuze locatie om al je zintuigen te prikkelen.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voordeel Pass VISITWallonia.be

Jouw Passvoordeel

-10% korting op de prijs van de VISITWallonia box set

Korting bij aankoop van een VISITWallonia set met 1 fles Blanc de Blanc, 20cl Eole Spritz en 2 tonics. Aanbod het hele jaar geldig, onder voorbehoud van de openingsuren van de winkel en op vertoon van uw VISITWallonia.be-pas aan de kassa. Kan gecombineerd worden met de aanbieding voor de rondleiding.

-10% korting op rondleidingen over het landgoed

Aanbieding het hele jaar door geldig in het weekend. Reserveer je bezoek met de promotiecode VISITWAllonia op www.chantdeole.be/activites-et-visites/. Profiteer van je bezoek aan het domein om door de wijngaarden te wandelen en reserveer een tafel in een van de 2 restaurants op www.chantdeole.be/restaurant-brasserie-eole/ of www.chantdeole.be/limperatif-deole/. Geldig voor iedereen die een VISITWallonia.be-pashouder vergezelt. Kan worden gecombineerd met de winkelaanbieding.

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Visites

Groep - EN - FR - NL

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden