Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf

L'Écureuil in Wépion biedt comfortabele en ruime familieaccommodatie met panoramisch uitzicht over de vallei. De accommodatie ligt op het platteland, in een rustige omgeving dicht bij Namen en al zijn activiteiten.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voordeel Pass VISITWallonia.be

Jouw Passvoordeel

-15% korting op je verblijf

Profiteer van 15% korting op je verblijf in de 4-persoons gîte. Aanbod het hele jaar geldig, volgens beschikbaarheid, voor elk verblijf van minstens 2 nachten. Reserveer je verblijf met je pasnummer op https://www.gitelecureuil.be/. Aanbieding kan worden gecombineerd met de optie "huisdieren".

Zomeraanbieding: 20% korting op je verblijf

Profiteer in de zomer van 20% korting voor een verblijf in de 4-persoons gîte. Uitzonderlijk aanbod geldig voor elk verblijf van minstens 2 nachten tijdens de periode van 24/06 tot 15/09. Reserveer uw verblijf met uw pasnummer op https://www.gitelecureuil.be/. Aanbod combineerbaar met de optie "huisdieren".

Aantal personen : van 2 tot 4 personen

Aantal kamers : 2

Gesproken talen

Duits - Engels - Frans - Nederlands

Voorzieningen

Barbecue - Tuin - Wasmachine - Vaatwasser - Babymateriaal - Niet-roker - Parking tweewielers - Parking - Droger - Televisie - Terras - WiFi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden