Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Hotel

Het vakantiecentrum le Floréal Panoramique is dé ideale plek om te ontspannen in een uitzonderlijk natuurkader op de top van de Mont-Saint-Aubert, op 5 minuten van Doornik.

Le Floréal beschikt 46 comfortabele kamers in hotelformule met wifi en balkon.

Ontspanning en gastronomie

De gloednieuwe brasserie laat je in een ontspannen sfeer proeven van de vaste waarden uit de Belgisch-Franse keuken.

Voor iedereen die op zoek is naar een rustige plek voor een familievakantie of een weekendje in de natuur met jonge kinderen, biedt Panoramique vele mogelijkheden aan: een omheind park van 2 hectare met minigolf, een tennisbaan, een zomerrodelbaan en een speeltuin.

Dit centrum heeft het label "Fiets Welkom". Dat betekent dat er een onthaalpunt, dienstverlening en aangepast materiaal zijn voor wielertoeristen.

Reserveer jouw vakantie bij Floreal nu!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voordeel Pass VISITWallonia.be

Jouw Passvoordeel

Een gratis nacht voor twee betalende nachten

Aanbieding geldig van 15/01/2024 tot 30/12/2024, afhankelijk van beschikbaarheid. Kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen van deze partner. Neem contact op met de touroperator en vertel hen dat u uw verblijf wilt boeken met uw VISITWallonia.be Pass.

Aantal personen : 95 personen

Aantal kamers : 46

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Kredietkaarten aanvaard - Interne catering - Lunchpakket - Nachtreceptie

Activiteiten

Tennis - Fietsen

Voorzieningen

Toegankelijkheid PBS (zelfverklaard) - Airco - Lift - Bar - Mobiele vertaalcabines - Cafetaria - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Tuin - Daglicht - Didactisch materiaal op aanvraag - Didactisch materiaal ter plaatse - Parking - Speeltuin - Restaurant - Televisie - Terras - WiFi

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden