Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Vakantiedorp en -centrum

In Stavelot, in de provincie Luik, op het Domaine Long Pré vind je appartementen, bungalows en chalets in de beboste heuvels van de Belgische Ardennen.

Het vakantiedorp bevindt zich op ongeveer 3 km van het centrum van Stavelot en op 5 km van het dorp Coo en het beroemde attractiepark Plopsa Coo, ideaal voor een gezinsuitstap.

Chalets, bungalows en appartementen

De verschillende verblijven, waarvan enkele aan de oever van de rivier, bieden plaats aan 2, 4 of 6 of 9 personen en zijn uitgerust met: woonkamer met zithoek en eetkamer; televisie, DVD-speler; open keuken met magnetron en elektrisch vuur; elektrische verwarming; bemeubeld terras of balkon. Alle bedden zijn voorzien van dekbedden.

Faciliteiten en activiteiten

Het domein ligt langs de rivier de Amblève en je kan op of nabij het domein wateractiviteiten doen zoals kanovaren en hengelen.

Het verwarmd openluchtzwembad, met plonsbad voor de kinderen verwelkomt je in het seizoen. Tijdens de winter kan je gratis zwemmen in het overdekte zwembad van Trois-Points op ongeveer 4 km. Op de tennisvelden kan je het hele jaar door terecht.

Wie houdt van avontuur kan tijdens de schoolvakanties een hindernissenparcours afleggen, de deathride uitproberen, boogschieten of mountainbiken.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voordeel Pass VISITWallonia.be

Jouw Passvoordeel

-15% korting op de prijs van een verblijf

Aanbieding geldig voor een verblijf van minimaal 3 nachten. Aanbod geldig tot 31/12/2024, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Vermeld de code Visit Wallonia op de website https://www.domainelongpre.be

Gesproken talen

Duits - Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Interne catering

Activiteiten

Golf - Hengelen - Zwembad - Tennis

Voorzieningen

Bar - Cafetaria - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Tuin - Wasmachine - Winkel/boetiek - Niet-roker - Parking - Speeltuin - Restaurant - Privé-sanitair - Televisie - Terras - WiFi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden