Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Hotel

Het gloednieuwe hotel Mercure Han Sur Lesse ligt in hartje Belgische Ardennen, in een streek met vele toeristische hotspots.

Het zuiden van België biedt vele activiteiten om van het beste van Moeder Natuur te genieten. Kies tijdens je verblijf in de ardennen voor het comfort van dit 4-sterrenhotel met een moderne inrichting.

De troeven van het hotel

  • 69 standaardkamers
  • 48 suites
  • 4 vergaderzalen
  • een veilige en gesloten privéparking 
  • een restaurant met een Franse en Italiaanse keuken, elke dag open
  • ontbijt
  • een zwembad
  • wifi in het hele gebouw

Ideale ligging

Het hotel ligt in het hart van het dorp Han en is de ideale plek om de mysteries van de ondergrondse wereld van de grotten van Han te ontdekken en de sublieme landschappen te bewonderen:

De omgeving van het hotel is ook het ideale uitgangspunt voor prachtige tochten te voet, met de fiets of de elektrische fiets.

Doorbreek de dagelijkse routine en kom naar Mercure Han Sur Lesse!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voordeel Pass VISITWallonia.be

Jouw Passvoordeel

-15% korting op de laagste prijs op onze website

Aanbieding geldig tot 31/12/2024, afhankelijk van beschikbaarheid. Neem contact op met de touroperator om uw verblijf te boeken onder vermelding van uw VISITWallonia.be-pas.

Kerstspecial: 15% korting op de laagste prijs op onze website

Profiteer tijdens de winterperiode en de feestdagen van 15% korting op uw reservering in het Mercure hotel in Han-Sur-Lesse. Aanbieding geldig tot 21/01/2024, afhankelijk van beschikbaarheid. Neem contact op met de touroperator om uw verblijf te reserveren onder vermelding van uw VISITWallonia.be-pas.

-20% korting op de laagste prijs op onze website

Aanbieding geldig van 15/11/2023 tot 31/12/2024, afhankelijk van beschikbaarheid. Beschikbaar in het laagseizoen indien minstens 3 maanden op voorhand geboekt. Neem contact op met de touroperator om uw verblijf te boeken, onder vermelding van uw VISITWallonia.be-pas.

Aantal personen : 1 personen

Aantal kamers : 117

Gesproken talen

Duits - Engels - Spaans - Frans - Nederlands

Diensten

Kredietkaarten aanvaard - Ontbijt - Receptie 24u/24 - Room service - Shuttledienst - Bagagevervoer

Activiteiten

Zwembad

Voorzieningen

Toegankelijkheid PBS (zelfverklaard) - Airco - Lift - Bar - Oplaadpunt(en) voor elektrische auto - Wasruimte - Kluis - Mini-bar - Niet-roker - Parking - Restaurant - Telefoon - Televisie - WiFi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden