Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Huis voor Toerisme

De gemeenten Gouvy, Lierneux, Trois-Ponts en Vielsalm bieden vele mogelijkheden om met familie, vrienden of zelfs alleen op ontdekkingstocht te gaan!

Een gebied om te ontdekken

Op de grens van de provincies Luik en Luxemburg kun je via wandel- en fietsroutes de toppen van de Ardennen, de uitgestrekte bossen en de grootse landschappen ontdekken.

Niet te missen:

Kleine musea en lekkere streekproducten, ontdekkingen op blote voeten en wilde tochten, tropische zwembaden en alpineskiën, folklore en lokale ambachten, in de Haute Ardenne verveel je je geen moment.

Het Huis voor Toerisme Haute Ardenne

Ontvang alle informatie die je nodig hebt. Je vindt er:

  • een souvenirwinkel
  • wandelkaarten voor de 4 gemeenten
  • toeristische brochures


Vanaf het kantoor worden ook themawandelingen georganiseerd, zoals de Macrallewandeling, de wandeling in de voetsporen van Ardense jagers en de 'Natuur in Vragen'-route. 

 Voor gezinnen

Wil je als gezin in beweging komen? Ontdek de planten en dieren, de legenden en folklore, de geschiedenis en de geologie van de Haute Ardenne, door middel van verschillende activiteiten, de een nog origineler dan de ander. 

  • Zoektochten
  • Geocachings
  • Totemusparcours
  • Kleine musea...

Bij de plaatselijke ambachtslieden en producenten vind je ook alles wat je nodig hebt om heerlijke picknicks te bereiden.

Neem een pauze van de drukte van alledag om bij je gezin te zijn!

De Haute Ardenne neemt je mee naar het hart van een uitzonderlijk natuurgebied!

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden