Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • VVV

De Toeristische Dienst van Nijvel ligt in de Rue de Saintes, naast het booggewelf dat dezelfde naam draagt, niet ver van de Grand Place waar de prachtige collegiale Sint-Gertrudiskerk staat.

Nijvel en omgeving bezoeken

Je kan heel wat bezoeken in de regio, zoals:

In Nijvel vind je ook tal van activiteiten zoals antiekbeurzen, een gastronomische paasmarkt, kerstfeesten, beiaardconcerten, een ontmoetingsplaats voor ambachtslieden, enz.

De toeristische dienst

Het doel van de toeristische dienst van Nijvel is het verdedigen en promoten van de lokale toeristische industrie en ervoor te zorgen dat de toeristen zo goed mogelijk worden ontvangen.

Hij benadrukt het artistieke, folkloristische en historische erfgoed van de stad en ondersteunt activiteiten die een verblijf in Nijvel de moeite waard kunnen maken.

Kom naar Nijvel tijdens je verblijf in Wallonië!

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voordeel Pass VISITWallonia.be

Jouw Passvoordeel

-15% korting op de prijs van een rondleiding door de collegiale kerk van Nivelles

Aanbod geldig op reservaties voor een geleid bezoek aan de Collegiale kerk van Nijvel van 01/01/2024 tot 31/12/2024, onder voorbehoud van openingsuren en beschikbaarheid. Reserveer uw bezoek op www.tourisme-nivelles.be en vermeld de aanbieding Pass VISITWallonia.be. Toon de Qr-code van uw Pass op de dag van uw bezoek.
Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden