Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Museum of interpretatiecentrum

Geïnstalleerd in een authentiek 17e-eeuws gebouw, beschrijft het Folkloremuseum van Doornik vertelt over alle leeftijden van het dagelijks leven

Wat kan je zien in het museum?

Je ziet gevarieerde collecties over meerdere onderwerpen: oude ambachten, drukwerk, porselein, religie, carnaval, poppen, reuzen, geneeskunde, onderwijs, mode, verenigingen, muziek, maar ook modellen van het oude Doornik (vooral de reliëfkaart van Lodewijk XIV).

Het museum handelt ook over armoede en nodigt de bezoeker uit om zijn gevoeligheid en reflectie te ontwikkelen.

Dit museum vertelt de geschiedenis van 1800 tot nu en zal je helpen de samenleving beter te begrijpen, tijdens een familiebezoek!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voordeel Pass VISITWallonia.be

Jouw Passvoordeel

MUFIM: 50% korting op de individuele toegangsprijs

Aanbod geldig tot 31/12/2024 volgens de openingsuren en op vertoon van de VISITWallonia.be Pass. Geldig voor maximaal 4 personen. Kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen van deze partner.

Voorzieningen

Winkel/boetiek - Parking autocar - Parking

Visites

Groep - DE - EN - ES - FR - IT - NL

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden